Jaarvergadering vereniging Sarphatipark

01 nov 2023

Evenement type

lokatie Buurmanzaal in het Amstelhuis, Amsteldijk 35, 1074 JK Amsterdam

Alle leden zijn uitgenodigd op de jaarvergadering van 19:30 – 20:00 in de Buurmanzaal van het Amstelhuis aan de kop van de Ceintuurbaan bij de Amstelbrug. De ingang is op de Ceintuurbaan.

Om 20:00 is er koffie, thee en taart en daarna spreekt Nicole de Rop ( tuinman v/h park ) over ECOLOGISCH PARKBEHEER.

Hij werkt al jaren in het Sarphatipark en het Vondelpark.

Ieder betalend lid heeft stemrecht in de jaarvergadering. Onno van der Vlerk ( voorzitter ) doet verslag van wat het bestuur het afgelopen jaar wel en wat er niet gelukt is en natuurlijk worden de plannen van de Vereniging voor 2024 op een rij gezet.

We nemen afscheid van Barbara Wessel als bestuurslid en bedanken haar voor het 3 jaar lang coördineren van de vrijwilligers én haar inzet tijdens de bestuursvergaderingen. We gaan dat allebei missen.